ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Φροντίζουμε ώστε οι τρόποι πληρωμής μέσω αυτού του ιστότοπου να είναι ασφαλείς.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω PayPal και οποιασδήποτε άλλης μεθόδου που αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Η εταιρεία της κάρτας σας μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο ασφαλείας προκειμένου να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του ατόμου που πραγματοποίησε την παραγγελία.

Σε περίπτωση που η εταιρεία καρτών σας αρνηθεί ή δεν εγκρίνει την πληρωμή, τότε δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ακόμη και για μη παράδοση των προιόντων.

Δεχόμαστε αντικαταβολή μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και Κύπρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τα επιλεγμένα αντικείμενα σας στον τόπο και το άτομο της επιλογής σας, σε άριστη κατάσταση και το συντομότερο δυνατό χρόνο.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός και ξεκινούν από την ημερομηνία αποστολής.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση που προκαλείται από τις εταιρίες μεταφορών.

Κατά την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων, απαιτείται η υπογραφή σας, οπότε η ευθύνη για τα προϊόντα μεταβιβάζεται σε εσάς. Εάν έχετε καθορίσει άλλο άτομο ως παραλήπτη των αγορασθέντων προϊόντων, τότε η υπογραφή του χρησιμεύει ως απόδειξη εκπλήρωσης της παράδοσης και παρομοίως μεταβίβαση της ευθύνης.

Upon delivery of the purchased products, we require your signature, at which point responsibility for the products passes to you. If you have specified another person as recipient of the purchased products, then their signature serves as evidence of fulfillment of the delivery and likewise transfer of the responsibility.

Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο δεν είναι κατεστραμμένο πριν την υπογραφή.

ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Παράδοση εντός της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς ή πρόσθετους φόρους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης εκτός ΕΕ., μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε περαιτέρω δασμούς υπό τον τελωνειακό έλεγχο. Οι διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανή επιθεώρηση από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές, ελέγχοντας πιθανές πρόσθετες χρεώσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή εντός Ελλάδας πραγματοποιείται με ταχυμεταφορές και εφαρμόζεται και κοστίζει 4,5 ευρώ. Μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο παρέχουμε επίσης υπηρεσία Αντικαταβολής. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μία (1) εργάσιμη ημέρα μετά την ημερομηνία αποστολής. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός.

Ο χρόνος παράδοσής μας ξεκινά από τη στιγμή που μια παραγγελία γίνεται αποδεκτή και περιλαμβάνει μια περίοδο 24 ωρών κατά την οποία τα προϊόντα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποσταλούν από την αποθήκη μας. Για χειροποίητα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι από δύο έως δέκα εργάσιμες ημέρες.

Προτού μπορέσουμε να στείλουμε τις αγορές σας, ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας με τον εκδότη της κάρτας σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περιορίσουμε τις καθυστερήσεις στο ελάχιστο.

Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής που παρέχετε είναι σωστή, καθώς δεν μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις παραγγελίες.

We work closely with our shipping partner to minimize the potential impact of custom delays on our international customers.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολή στην Ελλάδα το κόστος είναι 4,5 €. Για παραγγελίες άνω των 60 € η αποστολή στην Ελλάδα είναι δωρεάν.

Για αποστολή στην Κύπρο το κόστος είναι 15 €. Για παραγγελίες άνω των 120 € η αποστολή στην Κύπρο είναι δωρεάν.International shipping

Destination Cost: 15€

Albania, Austria, Belgium, Bulgaria,

Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland,

France, Germany, Ireland, Italy, Latvia,

Luxembourg, Lithuania, Malta, Netherlands,

Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain,

Sweden, UK, Monaco

For orders over 150€ shipping is free.Destination Cost: 20€

Russia, Belarus, Canada, Croatia, Egypt,

Iceland, Israel, Jordan, Lebanon, Norway,

Qatar, Switzerland, Syrian Arab Republic,

Turkey, Ukraine, United Arab Emirates,

United States

For orders over 170€ shipping is free.Destination Cost: 25€

Algeria, Andora, Angola, Argentina,

Armenia, Australia, Azerbaijan, Bahrain,

Bolibia, Boznia and Erzegovina, Brazil,

Chile, China, Colombia, Gibraltar, Fyrom,

Mexico, Poland

For orders over 200€ shipping is free.